OVER DE VERSTERKING

Ik ben Gertjan van Lieshout. Door de jaren heen ontwikkelde mijn werk als consultant binnen diverse branches zich meer en meer richting het begeleiden van teams die zich in veranderende omgevingen moesten zien te ontwikkelen. Daarnaast groeide het aantal mensen dat ik individueel als coach mocht begeleiden. Dit laatste voornamelijk op het gebied van profilering. Hoe maak je jezelf zichtbaar? Mede op basis van deze ervaring heb ik diverse coachingsmethodieken ontwikkeld.

Deze werkzaamheden werden aangevuld met het verzorgen van diverse colleges op Hogescholen en in house trainingen bij bedrijven. Het betreft hier zowel soft skills trainingen (waarnemen en communiceren) als trainingen over harde bedrijfseconomische vraagstukken (budgetteren en management control).

De ervaring die ik gedurende de laatste jaren heb opgedaan, de positieve feedback die ik kreeg op mijn begeleiding en coaching én het goede gevoel dat het mij geeft om mensen te helpen, hebben mij doen besluiten om de benodigde opleidingen te volgen en De Versterking te beginnen. Denk je mijn sturing en versterking te kunnen gebruiken? Neem dan gerust contact op! Ik kijk graag wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen.

Gertjan